... Jaunumi ... Blogs ...

DEAC pakalpojumu pamatā ir ātrākākie interneta savienojumi pasaulē

DEAC pakalpojumu pamatā ir ātrākākie interneta savienojumi pasaulē
DEAC | 18.12.2014

Pēdējo 12 mēnešu laikā mēs rūpīgi sekojām līdzi un pētījām, cik ilgā laikā mūsu pieprasītākie pakalpojumi nokļūst klienta rokās. Pētījuma rezultāti parādīja, ka septiņus no pieprasītākajiem pakalpojumiem spējam piegādāt stundas laikā pēc līguma noslēgšanas ar klientu. Pēc dažām aplēsēm, šāds pakalpojumu nodrošināšanas laiks, iespējams, ir īsākais Eiropas datu centru vidū.


 

Iepriekšējie industrijas pētījumi rāda, ka uzņēmuma IT projekta dzīves cikls no ieceres līdz tā pilnai ieviešanai aizņem vidēji 5 mēnešus. Reālajā dzīvē laika nobīde starp laiku, kad uzņēmums vēlas realizēt savu IT projektu un laiku, kas īstenībā tiek patērēts tā izstrādei un ieviešanai, var būtiski ietekmēt biznesa veiktspēju, konkurētspēju un turpmākās attīstības gaitu.

Tieši tāpēc, izmantojot superātro DEAC pakalpojumu piegādi, mēs nodrošinām uzņēmumiem iespēju realizēt savus IT projektus daudz īsākā laika periodā, šādā veidā saīsinot pakalpojuma piegādes laiku gala patērētājam.

Ātrākie interneta savienojumi pasaulē, DEAC

R.A.L.F tīkls

Mēs turpinām savu pakalpojumu ekspansiju Eiropā,  paplašinot mūsu datu centru klātesamības punktus Rīgā, Amsterdamā, Londonā un Frankfurtē jeb R.A.L.F tīklā un nodrošinot superātru datu pārraidi Eiropā un ārpus tās robežām - uz Āziju un ASV.

Pilna servisa datu centru pakalpojumu klāsts ļauj mums uzņemties rūpes par Lielbritānijas, ASV vai Āzijas uzņēmumiem, kuri vēlas ieņemt jaunu vai paplašināt esošo tirgus daļu Eiropā. Ar R.A.L.F tīkla palīdzību klientu biznesa izaugsme Eiropā tiek īstenota bez papildu investīcijām infrastruktūrā vai programmatūrā. R.A.L.F tīkls sniedz iespēju uzņēmumiem izvēlēties ērtāko un tuvāko datu centra vietu un pielāgot tā resursus savām vajadzībām, izmantojot kādu no Eiropas ātrākajiem interneta trafika apmaiņas punktiem.

Būdams komunikāciju neatkarīgs datu centru operators, DEAC nav atkarīgs no ārējiem pakalpojumu piegādātājiem, kas ļauj mūsu kvalificēto un sertificēto ekspertu komandai samazināt pakalpojuma saņemšanas un piegādes laiku gala patērētājam. Lielai daļai uzņēmumu pakalpojuma saņemšanas laiks ir kritisks, tāpēc mūsu datu centri ir būvēti tā, lai pakalpojumu ierīkošana, konfigurēšana, instalēšana un klientu serviss klientam būtu pieejams maksimāli īsā laikā, taupot mūsu klientu laiku un izdevumus.

Mūsu fleksiblā klientu servisa rezultāti runā paši par sevi, un to apstiprina pasaules mērogā nodrošinātie pilna klāsta datu centru risinājumi vairāk nekā 2500 klientiem 40 valstīs. Katra biznesa vajadzībām individuāli izstrādāti un pielāgoti risinājumi  kalpo par uzticamu un nepārtrauktu tiltu starp Austrumiem un Rietumiem.

DEAC nākotnes plānos ietilpst vairāku ietilpīgu datu centru būvniecība R.A.L.F tīklā un aktīva darbības paplašināšana Ziemeļamerikas Austrumu krastā. 


Atpakaļ



Pieteikties mūsu jaunumiem DEAC Pieteikties jaunumiem

Iegūstiet noderīgu IT informāciju un mūsu jaunumus, pierakstoties šeit!

Biznesa IT risinājumi DEAC Ātrs klientu atbalsts

Ātrs DEAC atbalsts Jums ērtākajā laikā un veidā 24/7.

Biznesa IT risinājumi DEAC Pieredzējuši IT eksperti

Profesionāls un operatīvs IT atbalsts 24/7.

Biznesa IT risinājumi DEAC Augsta pieejamība datiem

Procesu nepārtrauktība līdz pat 99,995% ar atrunātām pakalpojumu sniegšanas garantijām.

deac-partners-logo