... Jaunumi ... Blogs ...

E-komercija mākonī un tās galvenie ieguvumi

E-komercija mākonī un tās galvenie ieguvumi
DEAC | 08.11.2017

E-komercija DEACMākoņpakalpojumi ir vieni no izplatītākajiem ziņu tematiem tehnoloģiju jaunumos mūsdienās. Arvien vairāk uzņēmumu izmanto tādus biznesa IT platformu veidus kā hibrīda, publiskais un privātais mākonis. E-komercija ir viena no industrijām, kur mākoņu pakalpojumu risinājumi spēlē būtisku lomu nepārtrauktu un drošu tiešsaistes maksājumu nodrošināšanā. Kā izvēlēties uzticamu mākoņu pakalpojumu sniedzēju un kādi ir galvenie ieguvumi, kam jāpievērš uzmanība?


Lai izprastu mākoņpakalpojumu ieguvumus Jūsu e-komercijas mājas lapai, ļoti svarīgi sākumā ir identificēt visus nozīmīgos aspektus e-komercijas uzņēmuma tiešsaistes biznesa darbībai kā tādai. Nav svarīgi, vai Jūsu uzņēmums nodarbojas ar tiešsaistes mazumtirdzniecību, pārdod biļetes, pakalpojumus, nekustamo īpašumu vai tiešsaistes kazino pakalpojumus, jo kopējais mērķis ir viens – piesaistīt klientus un apmierināt viņu vajadzības, izmantojot efektīvus biznesa risinājumus. Mākoņpakalpojumu izmantošana Jūsu e-komercijas mājas lapai ir viens no šādu risinājumu veidiem.


Pieejamība

Nepārtraukta pieejamība ir dzīvības saite ikvienam tiešsaistes biznesam. Lai nodrošinātu ne tikai biznesa nepārtrauktību, bet arī uzticamas attiecības ar klientiem, Jūsu maksājumu platformai ir jābūt pieejamai jebkurā laikā. Digitalizācijas laikmetā tiešsaistes mājas lapas un transakciju pieejamība 24/7 ir pamatprasība! Turklāt, mēs visi zinām, cik neapmierinoša var būt mājas lapa ar lēnu ielādes ātrumu. Jūsu klienti noteikti negaidīs un aizies, netērējot savu dārgo laiku un neveicot pirkumus, ja Jūsu mājas lapa strādās lēnāk nekā gaidīts. Šis aspekts ļoti spilgti iezīmē nepieciešamību pēc atbilstošas IT platformas, kas izveidota balstoties uz Jūsu mājas lapas specifiskajām iezīmēm un apmeklējuma apjomu.


Datu centru ģeogrāfiskā lokācija spēlē būtisku lomu mākoņu IT platformas pieejamībā. Starptautisko e-komercijas uzņēmumu klienti atrodas dažādās vietās pasaulē, tādēļ to mājas lapai ir jābūt pieejamai no jebkuras vietas un jebkurā laikā. Svarīgi ir izvēlēties datu centru ar dažādām pieejamības lokācijām un plašu tīkla pārklājumu. Pievērsiet uzmanību, ka, lai nodrošinātu ātru datu ielādi, reizē nepieciešams izmantot arī satura piegādes tīklu (Content Delivery Network, CDN). Tā augstās veiktspējas tīkls uzlabos Jūsu tīmekļa vietņu un aplikāciju darbību reizē nodrošinot ātru lielu failu, video un multimediju straumēšanu Jūsu klientiem visā pasaulē.


Atsaucoties uz globālo mākoņu infrastruktūras un tehnoloģiju līderi VMware, mākoņpakalpojumu pieejamība, izmaksu samazināšana un elastība ir galvenie trīs mākoņpakalpojumu ieguvumi uzņēmumiem. Turklāt, migrējot IT sistēmas arvien vairāk uz mākoni, var paredzēt, ka IT izmaksu pārdale mākoņpakalpojumiem pieaugs.


Case Study DEAC


Uzticama un droša platforma

Arvien pieaugošā konkurencē starp e-komercijas un mazumtirdzniecības nozares uzņēmumiem, ļoti būtiska kļūst uzticamas IT platformas izmantošana biznesa procesu nodrošināšanai. Izvēloties uzticēt savus biznesa datus datu centram, Jūs varat ievērojami palielināt IT drošības līmeni. Uzticams datu centrs nodrošina augstus drošības standartus, piemērotus vides apstākļus un iekārtu dzesēšanu, video novērošanu, avārijas atjaunošanas rezerves plānu, atbalsta pieejamību 24/7 un daudz citas aktivitātes, lai nodrošinātu Jūsu biznesa datu un sistēmu drošību.


Viena no lielākajām raizēm e-komercijā ir maksājumu transakciju drošība. Mēs dzīvojam laikā, kad virtuālie uzbrukumi, identitāšu un maksājumu karšu informācijas zādzības notiek biežāk nekā fiziskās. Pagājušā gada laikā kiberuzbrukumu skaits pieauga par 50%. Izvēloties datu centru operatoru, Jums ir jāņem vērā, ka, lai garantētu maksājumu kartes datu drošību, tam ir jābūt sertificētam atbilstoši PCI DSS standartam. Datu centrs, kas ir PCI DSS sertificēts, apliecina, ka maksājumu karšu dati ir gan fiziski, gan virtuāli aizsargāti no neautorizētas piekļuves, tādejādi radot uzticamu mākoņu platformu Jūsu e-komercijas uzņēmumam.


Droša un uzticama mākoņpakalpojumu platforma nodrošina augstu iekārtu pieejamību. Izmaksas, kas var rasties dēļ IT iekārtu dīkstāvēm, spēj radīt ievērojamus zaudējumus, ko Jūs noteikti nevēlēsieties pieredzēt. Cieša konkurence datu centru nozarē rada papildu dzinuli IT speciālistiem uzturēt augstu pieejamības līmeni, un tas turklāt nodrošina mākoņu pakalpojumu lietotājus ar papildu ieguvumiem.


Dīkstāvju zaudējumi DEAC


Elastība un pielāgojamība

Mākoņskaitļošana būtiski palielina biznesa procesu efektivitāti. Elastība un pielāgojamība sniedz iespēju pielāgot mākoņu platformu Jūsu biznesa vajadzībām. Jūs varat izmantot tikai tik daudz resursu, cik ir nepieciešams Jūsu mājas lapas un uzņēmuma darbībai. Papildus tam, mākoņpakalpojumu izmantošana ļauj ātri un viegli palielināt un samazināt nepieciešamos IT resursus, nepakļaujot biznesu nevēlamam riskam. Šī opcija sniedz lielisku iespēju mainīt resursu apjomu pīķa periodā pat tad, ja tam piemīt tikai sezonāla aktualitāte vai īslaicīgs pieaugums reizi mēnesī. Turklāt, tā vietā, lai maksātu fiksētas izmaksas par IT resursiem, ko Jūs pilnībā neizmantojat, mākoņpakalpojumu pielāgojamība nodrošina mainīgas izmaksas atkarībā no izmantotajiem resursiem.


Pieredzējuši datu centru speciālisti un jaunākās tehnoloģijas

Izmantojot mākoņu pakalpojumus, kas bāzēti uz datu centru infrastruktūras, Jūs iegūstat iespēju ne tikai uzticēt IT platformu ekspertiem, bet arī izmantot jaunākās tehnoloģijas un iekārtas no pasaules vadošajiem ražotājiem, kā, piemēram, VMware, Hewlett Packard Enterprise, Juniper, Cisco, DELL EMC, Citrix, IBM un citiem. Datu centri regulāri atjaunina savu IT infrastruktūru, nodrošinot Jums efektīvus jaunākos risinājumus. Tāpat arī datu centru profesionāļi pielāgo mākoņu resursus, ņemot vērā Jūsu biznesā izmantotās programmatūras, datu apjomu, mājas lapas apmeklējuma apjomu un citus faktorus. Pieredzējuši un sertificēti speciālisti nodrošinās mākoņpakalpojumu risinājumus, kas piemēroti Jūsu biznesa vajadzībām.


Apsverot mākoņpakalpojumu risinājumu izmantošanu, ļoti svarīgi ir izvēlēties datu centru, kas spēj nodrošināt visus mākoņu pakalpojumu ieguvumus to augstākajā kvalitātes līmenī un reizē nodrošināt uzticamību. Atbilstība starptautiski atzītiem sertifikātiem, IT risinājumu pielāgošana, iespēja doties virtuālā vai fiziskā datu centra vizītē, augsti pieejamības rādītāji un drošas tehnoloģijas ir tikai daži no faktoriem, kas e-komercijas biznesam ir jāņem vērā, lai baudītu lielisku mākoņpakalpojumu lietošanu.





expand_more
   

Sazinieties ar mums, lai uzzinātu vairāk!







Atpakaļ



Pieteikties mūsu jaunumiem DEAC Pieteikties jaunumiem

Iegūstiet noderīgu IT informāciju un mūsu jaunumus, pierakstoties šeit!

Biznesa IT risinājumi DEAC Ātrs klientu atbalsts

Ātrs DEAC atbalsts Jums ērtākajā laikā un veidā 24/7.

Biznesa IT risinājumi DEAC Pieredzējuši IT eksperti

Profesionāls un operatīvs IT atbalsts 24/7.

Biznesa IT risinājumi DEAC Augsta pieejamība datiem

Procesu nepārtrauktība līdz pat 99,995% ar atrunātām pakalpojumu sniegšanas garantijām.

deac-partners-logo