... Jaunumi ... Blogs ...

Kāpēc izvēlēties datu rezerves kopēšanu?

Kāpēc izvēlēties datu rezerves kopēšanu?
DEAC | 28.05.2015

Datu rezerves kopēšana nav nedz modes lieta, nedz izšķērdība, bet gan – garants vitāli svarīgas informācijas saglabāšanai, kas nereti pasargā pat pašu uzņēmumu no izputēšanas. Tieši tāpēc esam izstrādājuši jaunu datu rezerves kopēšanas pakalpojumu BaaS (Backup as a Service).  Tas ļauj ikvienam lietotājam vienlaikus veidot un glabāt dažāda veida datus vienā vai pat vairākos DEAC datu centros, kas izvietoti stratēģiski svarīgos punktos - Rīgā, Londonā, Frankfurtē un Amsterdamā.


Kādiem datiem izvēlēties veikt rezerves kopijas? Pēc mūsu novērojuma, visizplatītākie datu veidi, kuriem izvēlas veikt rezerves kopiju, ir Word vai Excel faili, fotogrāfijas un video, e-pasts, dažāda satura un lieluma datu bāzes, grāmatvedības programmatūras, CRM, ERP un BI sistēmas, elektronisko dokumentu pārvaldības sistēmas u.c.

Datu rezerves kopiju izveidi un datu atjaunošanu ir iespējams veikt jebkurā Jums ērtā un izdevīgā laikā. Turklāt, veicot datu kopēšanu no viena mākoņa uz citu, kā papildu opciju varat izvēlēties veikt datu kriptēšanu, kas nodrošinās Jums pastiprinātu drošību. Ieteicamais apjoms rezerves datu kopēšanai, ir sākot no 100 GB (gigabaitiem). Šo apjomu varat ātri palielināt pēc nepieciešamības.

Pieejamais tehniskais atbalsts 24/7 režīmā palīdzēs izvairīties no jebkādām nejaušībām vai kļūmēm. Papildu drošību sniegs arī datu kriptēšanas opcija. Turklāt, force majour situācijā sistēma pati veiks avārijas atjaunošanu  un operatīvi atjaunos zaudētos datus no rezerves kopijām, pasargājot Jūsu uzņēmumu no būtiskiem zaudējumiem.

Datu rezerves kopēšana BaaS DEAC

Pakalpojuma īpašā “rozīnīte” ir daudzpusēja centralizētā vadības sistēma, kas klientam pašapkalpošanās režīmā ļauj pilnībā pārvaldīt rezerves kopēšanas un arhivēšanas procesus, administrēt pieejas, noteikt kopiju veidošanas vietu, intensitāti, apjomu un laiku.

 

Ir svarīgi atcerēties, ka ārkārtas gadījumā datu rezerves kopijas palīdzēs operatīvi atjaunot nepieciešamos datus, novērsīs finanšu zaudējumu riskus un saglabās Jūsu biznesa darbspēju un ilglaicīgumu. 

BaaS pakalpojuma izmantošanas procedūra ir samērā vienkārša – lai uzsāktu pakalpojuma lietošanu, ir nepieciešams interneta pieslēgums, pēc kā no sava datora vai servera izvēlaties datus, kuriem vēlaties veidot rezerves kopijas. Pati lietojumprogramma ļauj jums izvēlēties, kā organizēties datu kopēšanu – manuālā vai automātiskā režīmā, kā arī noteikt datu glabāšanas vietu, intensitāti, apjomu un laiku. Pēc datu kopiju izveides, tās tiks glabātas DEAC mākonī jebkurā no izvēlētajām pilsētām - Rīgā, Londonā, Frankfurtē vai Amsterdamā. Pēc nepieciešamības, varat veikt datu kopēšanu atpakaļ uz sava servera vai datora.

Aprēķināt pakalpojuma izmaksas noteiktām biznesa prasībām var speciāli konstruētā BaaS kalkulatorā, kur pēc saviem kritērijiem varat izvēlēties gan datu centru rezerves kopiju izvietošanai, gan datu šifrēšanu un nepieciešamo apjomu. Apmaksa par pakalpojumu tiek veikta precīzi tikai tam datu rezerves kopiju apjomam, kuru Jūs izmantojat.

Plašāk par pakalpojumu varat lasīt šeit.

Datu rezerves kopēšana BaaS DEAC


Atpakaļ



Pieteikties mūsu jaunumiem DEAC Pieteikties jaunumiem

Iegūstiet noderīgu IT informāciju un mūsu jaunumus, pierakstoties šeit!

Biznesa IT risinājumi DEAC Ātrs klientu atbalsts

Ātrs DEAC atbalsts Jums ērtākajā laikā un veidā 24/7.

Biznesa IT risinājumi DEAC Pieredzējuši IT eksperti

Profesionāls un operatīvs IT atbalsts 24/7.

Biznesa IT risinājumi DEAC Augsta pieejamība datiem

Procesu nepārtrauktība līdz pat 99,995% ar atrunātām pakalpojumu sniegšanas garantijām.

deac-partners-logo