... Jaunumi ... Blogs ...

Labāks par serveri var būt tikai serveru klasteris

Labāks par serveri var būt tikai serveru klasteris
DEAC | 07.07.2015

Ziņu portāli, interneta veikali, tiešsaistes spēļu vietnes, apdrošināšanas sabiedrības un kredītiestādes, programmatūru izstrādātāji un testētāji – šīs auditorijas kopīgā iezīme ir tā, ka tai ir īpašas, paaugstinātas prasības pret datu drošības līmeni, pieeju datiem, kā arī datu centru skaitļošanas resursu jaudu. Pilnībā apmierināt šīs prasības spēj īpaši jaudīgs Eiropas datu centra operatora DEAC risinājums “Serveru klasteris”.

Tas ir vairāku apvienotu fizisku serveru un tīkla infrastruktūras risinājums. Visi dati un tiešsaistes lietotnes ir izvietoti drošos DEAC datu centros Londonā, Frankfurtē Amsterdamā, Rīgā. Turklāt ātra un droša piekļuve klasterim ir iespējama no jebkuras vietas, ja vien ir pieeja internetam.

Serveru klasteru shēma DEAC

DEAC klients, liekot likmi uz šo pakalpojumu, pats nosaka savas prioritātes: augstas pieejamības klasteris (High-availability cluster, HA), slodzes līdzsvarošanas klasteris (Load balancing cluster) vai arī augstas jaudas skaitļošanas klasteris (High performance computing cluster, HPC). Risinājuma priekšrocība ir iespējā klientam izvēlēties nepieciešamo operatīvās atmiņas apjomu, procesoru un cieto disku skaitu. Nepieciešamības gadījumā iespējams elastīgi mainīt ne tikai servera atmiņas apjomu, bet arī tā ģeogrāfisko atrašanās vietu. 

Jebkurā gadījumā datu centra klients saņems kvalitatīvas pasaules līmeņa iekārtas un tīkla inženieru, kā arī datu centru ekspertu tehnisko atbalstu. Savukārt, jaunu uzdevumu vai problēmsituāciju gadījumā, risinājumu iespējams ērti pielāgot, kā arī ātri palielināt nepieciešamo resursu apkomu.  

Tajā pat laikā DEAC datu centri ļauj risinājumu ieviest vien dažu dienu laikā, atsevišķos gadījumos – uzreiz pēc pasūtījuma specifikācijas saskaņošanas. 


Atpakaļ



Pieteikties mūsu jaunumiem DEAC Pieteikties jaunumiem

Iegūstiet noderīgu IT informāciju un mūsu jaunumus, pierakstoties šeit!

Biznesa IT risinājumi DEAC Ātrs klientu atbalsts

Ātrs DEAC atbalsts Jums ērtākajā laikā un veidā 24/7.

Biznesa IT risinājumi DEAC Pieredzējuši IT eksperti

Profesionāls un operatīvs IT atbalsts 24/7.

Biznesa IT risinājumi DEAC Augsta pieejamība datiem

Procesu nepārtrauktība līdz pat 99,995% ar atrunātām pakalpojumu sniegšanas garantijām.

deac-partners-logo