... Jaunumi ... Blogs ...

Palielināt biznesa efektivitāti, samazinot riskus un izdevumus?

Palielināt biznesa efektivitāti, samazinot riskus un izdevumus?
DEAC | 09.04.2015

Palielināt biznesa efektivitāti DEAC

ĀTRI, DROŠI vai LĒTI?

Izvēlieties visu! DEAC akcijas piedāvājums paredzēts jebkura lieluma uzņēmumam un garantē tā lietotājam ērtu un drošu attālinātu darbu ar jebkāda veida programmām un datiem 24/7 režīmā. Turklāt, par fantastiskām cenām -  sākot no 8 eiro mēnesī.

E-pasta risinājumi, failu glabāšana, loģistikas un noliktavas uzskaites sistēmas, ofisa, grāmatvedības un citas programmas varēsiet izvietot specializētā datu centrā. Visa svarīgā uzņēmuma informācija vienmēr būs drošībā un pieejama jebkurā diennakts laikā.

DATU CENTRI – TAGAD VĒL PIEEJAMĀKI

Jaudīgi virtuālie un izdalītie serveri pieejami pasaules līmeņa DEAC datu centros Rīgā, Amsterdamā, Frankfurtē un Londonā, tie ir pieslēgti pie viena no ātrākajiem interneta savienojumiem. Katram klientam ir iespēja pievienot dažādus papildpakalpojumus un būvēt individuālus risinājumus atkarībā no biznesa vajadzībām.

Jūsu izvēlētos pakalpojumus ieviesīsim dažu dienu laikā, un rūpes par pakalpojuma nepārtrauktību un drošību uzņemsies DEAC sertificēti eksperti. Paredzami un zemi ikmēneša maksājumi ļaus pievērsties uzņēmuma pamatdarbībai, taupot IT izmaksas.

Sakiet "JĀ" fenomenālai biznesa nepārtrauktībai, stabilām pakalpojumu garantijām un garantētai biznesa datu drošībai! Izvēlieties Jūsu biznesam piemēroto serveru nomas risinājumu, neatejot no sava datora!

 


Atpakaļ



Pieteikties mūsu jaunumiem DEAC Pieteikties jaunumiem

Iegūstiet noderīgu IT informāciju un mūsu jaunumus, pierakstoties šeit!

Biznesa IT risinājumi DEAC Ātrs klientu atbalsts

Ātrs DEAC atbalsts Jums ērtākajā laikā un veidā 24/7.

Biznesa IT risinājumi DEAC Pieredzējuši IT eksperti

Profesionāls un operatīvs IT atbalsts 24/7.

Biznesa IT risinājumi DEAC Augsta pieejamība datiem

Procesu nepārtrauktība līdz pat 99,995% ar atrunātām pakalpojumu sniegšanas garantijām.

deac-partners-logo