... Jaunumi ... Blogs ...

Attālinātais darbs kļuvis ērtāks un drošāks

Attālinātais darbs kļuvis ērtāks un drošāks
DEAC | 10.06.2015

Ar katru dienu mēs kļūstam jo mobilāki: mūsdienīgi gadžeti ļauj ikdienas steigā risināt vairākas problēmas, tai skaitā meklēt informāciju, veikt pirkumus, norunāt tikšanās un noslēgt darījumus, pat neieskrienot birojā.

Saskaņā ar pasaules vadošās programatūras izstrādātāja VMware veikto aptauju starp 10 tūkst. darbiniekiem 17 valstīs, 48% darbinieku ikdienas darbā izmanto viedtālruņus, vēl 21% - planšetdatorus. Eksperti prognozē, ka šie rādītāji tikai augs, jo mūsdienīgā pasaulē informācijas apstrādes un lēmumu pieņemšanas ātrums stāv ikdienas vajadzību priekšgalā.

Daudzi cilvēki strādā ar korporatīvo informāciju ārpus sava ofisa, risinot stratēģiskus uzdevumus viņiem ērtā laikā un vietā. Acīmredzami, ka tas ir kļuvis par savā ziņā neatņemamu mūsdienīgas dzīves tendenci. Jautājums – vai visiem šiem lietotājiem ir atbilstošs risinājums, kas ļauj patiešām efektīvi, ātri, droši, ar minimālām izmaksām strādāt ar datiem attālināti?

Jo tieši tāds ir virtuālās darbvirsmas risinājums DaaS (Desktop as a Service), kas ir balstīts uz DEAC mākoņa un tā galvenais uzdevums ir nodrošināt nepārtrauktu un drošu procesu norisi. Izmantojot DaaS, pieslēgties savām programmām vai datiem ir iespējams no jebkuras pasaules vietas, kur ir internets, turklāt no jebkuras ierīces – vai tas būtu personīgais, portatīvais dators, terminālis, planšete vai viedtālrunis.

Pakalpojuma izmantošanai nav nepieciešams papildus apmācīt darbiniekus: DaaS ļauj izmantot jau ierasto darbvirsmas interfeisu. Darba procesā reālo darba virsmu un attālināti izmantoto var šķirt pat vairāki desmiti tūkstoši kilometru!

Attālināts darbs ar datiem DEAC

Ierastās programmas, aplikācijas un dati - ērti pieejami no jebkuras vietas, izmantojot jebkuru ierīci

Katram lietotājam tiek izveidotas nepieciešamās garantētās virtuālās darbvirsmas konfigurācijas kopā ar vajadzīgo programmnodrošinājumu. Lietotājs, kas vairākas stundas ir strādājis ofisā ar vienu konkrētu programmu, pēc kāda laika var bez rūpēm turpināt iesākto darbu attālināti no sava planšetdatora vai citas ierīces. Jāpiebilst, ka darbā ar virtuālo darbvirsmu ir iespējams izmantot arī visas perifērijas ierīces, kuras lietotājs izmanto savā darbā – printeri, skeneri, skaļruņus, datu nesējus u.c. Tāpēc printeris izdrukās nepieciešamo dokumentu arī no virtuālās darbvirsmas, pašam lietotājam neesot uz vietas ofisā.

DaaS nav vienkārši modes kliedziens. Virtuālās darbvirsmas ir pilnvērtīgs instruments jebkura uzņēmuma ikdienas darba organizēšanai. Tas patiesi ir universāls risinājums: tas ir piemērots arī mazu un vidēju uzņēmumu budžetam, neatkarīgi no darbinieku skaita vai atrašanās vietas.

Pakalpojums dod unikālu iespēju integrēt korporatīvo vidi jebkurā personīgajā darbinieka ierīcē, saglabājot augstākos drošības rādītājus – apstrādātie dati tiek glabāti DEAC mākonī, kas būvēts uz jaudīgas datu centru infrastruktūras Londonā, Frankfurtē, Amsterdamā un Rīgā. Dati paliks neskarti gadījumā, ja ierīce tiks bojāta vai nozaudēta, kā arī nenonāks svešās rokās.


Atpakaļ



Pieteikties mūsu jaunumiem DEAC Pieteikties jaunumiem

Iegūstiet noderīgu IT informāciju un mūsu jaunumus, pierakstoties šeit!

Biznesa IT risinājumi DEAC Ātrs klientu atbalsts

Ātrs DEAC atbalsts Jums ērtākajā laikā un veidā 24/7.

Biznesa IT risinājumi DEAC Pieredzējuši IT eksperti

Profesionāls un operatīvs IT atbalsts 24/7.

Biznesa IT risinājumi DEAC Augsta pieejamība datiem

Procesu nepārtrauktība līdz pat 99,995% ar atrunātām pakalpojumu sniegšanas garantijām.

deac-partners-logo