... Jaunumi ... Blogs ...

Bezmaksas ierīkošana izdalītajiem serveriem – nekādu slēpto izmaksu

Bezmaksas ierīkošana izdalītajiem serveriem – nekādu slēpto izmaksu
DEAC | 14.04.2016

Bezmaksas ierīkošana izdalītajiem serveriem DEAC


Jūsu uzņēmums izskata izdalīto serveru īres iespējas?

Tad Jums noteikti jāpievērš uzmanība slēptajām izmaksām, kuras ievērojami palielina kopējo budžeta summu. Starp tādām izmaksām - servera ierīkošanas maksa, operētājsistēmas izvēle, ugunsmūra pieejamība, NIC specifikācija un SLA noteikumi. Izvēloties lētu risinājumu, Jums ir jāņem vērā, ka, iespējams, turpmāk maksāsiet vairāk, jo piedāvājumā netika iekļauts tehniskais serviss vai SLA līmenis, piemēram, reakcijas laiks neatbilst Jūsu vajadzībām. Tāpat pievērsiet uzmanību līguma laušanas noteikumiem un termiņiem, iespējams, arī ierīkošanas laiks būs atkarīgs no cenas. Daudzi provaideri piedāvā ierobežotu portu un trafiku un veic izmaksu uzskaiti atkarībā no interneta trafika apjoma, kuru ir ļoti grūti prognozēt. Neskatoties uz to, ka uzņēmumi sāk pamazām atteikties no šādas prakses, tomēr vēl liela daļa veic trafika uzskaiti.

Analizējot tirgus situāciju, varam teikt, ka daudzi provaideri cītīgi slēpj faktu par ierīkošanas maksu zem ikmēneša izmaksām vai arī vispār nenorādot pakalpojuma maksu, gaidot no Jums zvanu vai rakstveida pieprasījumu. Patiesībā cena par ierīkošanu uz 2016.gada 31.martu svārstās no EUR 38 (Stackdata) un līdz pat EUR 300 (Hetzner) atkarībā no servera. Tādas izmaksas, protams, padara necaurredzamu pakalpojuma maksu.

Analizējot doto problēmu, piedāvājam īrēt izdalīto serveri ar bezmaksas ierīkošanu. Iespējams izvēlēties piemērotāko konfigurāciju un tajā pašā dienā sākt lietot serveri starp noliktavā pieejamiem ar darbam gatavām konfigurācijām. Ja Jums ir nepieciešams individuāls risinājums, tad mūsu eksperti apstrādās Jūsu pieprasījumu un pielāgos prasībām atbilstošu konfigurāciju.

Ir īstais laiks rīkoties! Taču ja Jūs vēl neesat izlēmuši, vai īrēt izdalīto serveri, tad zemāk par to galvenajām priekšrocībām:

Bezmaksas ierīkošana izdalītajiem serveriem DEAC

LAIKS
Izmantojiet serveri jau stundu pēc apmaksas. Fokusējieties uz pamatdarbību, netērējot laiku IT infrastruktūras uzturēšanai.

Bezmaksas ierīkošana izdalītajiem serveriem DEAC

NAUDA
Jūs ievērojami ieekonomēsiet savus līdzekļus, jo mazāk maksāsiet par servera īri un tīkla iekārtām, par tehnisko personālu un par nepārtrauktības nodrošināšanu Jūsu biznesa procesiem. Jūsu ikmēneša maksājumi būs prognozējami un bez slēptajām izmaksām.

Bezmaksas ierīkošana izdalītajiem serveriem DEAC

DROŠĪBA
Glabājot datus Eiropas datu centros, Jūsu dati būs drošībā un nenonāks svešās rokās. Visi izdalītie serveri ir aprīkoti ar rezerves sistēmas komponentēm, nodrošinot iekārtas pilnvērtīgu darbību pat tad, ja primārie servera resursi nedarbojas.

Bezmaksas ierīkošana izdalītajiem serveriem DEAC

PIEEJAMĪBA
Piekļuve sistēmai ļauj pilnībā kontrolēt procesus. Garantēta datu pieejamība ne mazāka par 99,95%. Serveri ir savienoti ar rezervētu 10 Gbit tīkla infrastruktūru, kas ir balstīta uz Cisco tīkla aparatūras, nodrošinot lielu ātrumu un zemu tīkla aizturi.

Bezmaksas ierīkošana izdalītajiem serveriem DEAC

ELASTĪGUMS
Plaša izvēle ļauj piedāvāt piemērotāko risinājumu jebkura budžeta ietvaros vai pielāgot serveri individuālām biznesa prasībām Jums ērtā datu centrā Eiropā.

Lai saņemtu plašāku informāciju, sazinieties ar mums.

 


Atpakaļ



Pieteikties mūsu jaunumiem DEAC Pieteikties jaunumiem

Iegūstiet noderīgu IT informāciju un mūsu jaunumus, pierakstoties šeit!

Biznesa IT risinājumi DEAC Ātrs klientu atbalsts

Ātrs DEAC atbalsts Jums ērtākajā laikā un veidā 24/7.

Biznesa IT risinājumi DEAC Pieredzējuši IT eksperti

Profesionāls un operatīvs IT atbalsts 24/7.

Biznesa IT risinājumi DEAC Augsta pieejamība datiem

Procesu nepārtrauktība līdz pat 99,995% ar atrunātām pakalpojumu sniegšanas garantijām.

deac-partners-logo