...

Privātuma politika

... Privātuma politika
Privātuma politika

Pēdējā atjaunošanas reize: 2020. gada 17. decembris

Uzņēmums vai DEAC - SIA "Digitālās Ekonomikas Attīstības Centrs", reģistrācijas numurs 40003455216, juridiskā un faktiskā adrese: Čuibes iela 17, Rīga LV-1063. DEAC ("mēs", "mums" vai "mūsu") ir pārvaldnieks un īpašnieks tīmekļa vietnei https://www.deac.eu ("Vietne"). Šī Privātuma politika (“konfidencialitātes politika”) informē Jūs par mūsu politiku attiecībā uz personiskās informācijas vākšanu, izmantošanu un izpaušanu, ko mēs saņemam no Vietnes lietotājiem.

Izmantojot Vietni, jūs piekrītat informācijas vākšanai un izmantošanai saskaņā ar šo politiku.


Galvenā informācija


Šī privātuma politika apraksta un skaidro personas datu apstrādes principus, turpmāk tekstā "Politika", apraksta procedūras, ar kurām Uzņēmums apstrādā personas datus. Šīs politikas mērķis ir sniegt vispārēju pārskatu un informāciju par personas datu apstrādi DEAC. Aprakstītā politika ir paredzēta DEAC klientu un datu subjektu informēšanai par DEAC notiekošajām datu apstrādes procedūrām.

Privātuma politikas izstrādes un publicēšanas mērķis ir izskaidrot, kādus personas datus mēs ievācam un izmantojam.

DEAC savā darbā nodrošina personas datu konfidencialitāti un veic atbilstošus tehniskus un organizatoriskus pasākumus, lai aizsargātu personas datus no neatļautas piekļuves, nelikumīgas apstrādes vai izpaušanas, nejaušas nozaudēšanas, pārveidošanas vai iznīcināšanas.

Šī politika attiecas uz visiem gadījumiem, kad klients plāno izmantot vai jau izmanto DEAC pakalpojumus, un uz to attiecas personas datu apstrāde, ko Uzņēmums veic kā personas datu apstrādes pārvaldnieks.

Uzņēmumam nav automatizētas lēmumu pieņemšanas, kas veidotu juridiskas sekas klientam vai datu subjektam.

DEAC personas datus apstrādā Eiropas Savienības / Eiropas Ekonomikas zonas teritorijā. Klientu un datu subjektu personas dati netiek sūtīti uz citām valstīm un/vai netiek apstrādāti valstīs ārpus Eiropas Savienības/Eiropas Ekonomikas zonas.


Informācijas vākšana un izmantošana


Mēs automātiski apkopojam noteiktu informāciju par jūsu ierīci, tostarp informāciju par jūsu tīmekļa pārlūkprogrammu, IP adresi, laika joslu un dažām ierīcē instalētajām sīkdatnēm, kad jūs apmeklējat Vietni.  Turklāt, pārlūkojot Vietni, mēs apkopojam informāciju par atsevišķām jūsu apskatītajām tīmekļa lapām vai produktiem, par to, kuras Vietnes vai meklēšanas vienumi jūs novirzīja uz Vietni, un informāciju par to, kā jūs mijiedarbojaties ar Vietni. Mēs šo automātiski savākto informāciju saucam par ierīces informāciju.

Mēs vācam informāciju par ierīci, izmantojot šādas tehnoloģijas:

1. Sīkdatnes. Tie ir datu faili, kas tiek ievietoti jūsu ierīcē vai datorā, un bieži ietver anonīmu unikālu identifikatoru.

2. Žurnāla dati. Tie izseko Vietnē notiekošās darbības un vāc datus, tostarp jūsu IP adresi, pārlūka veidu, interneta pakalpojumu sniedzēju, atsauces/izejas lapas un datuma/laika zīmogus.

Turklāt, veicot pirkumu vai mēģinot veikt pirkumu, izmantojot Vietni, vai aizpildot veidlapu, lai sazinātos ar mums vai lejupielādētu DEAC izveidotos materiālus, mēs no jums apkopojam noteiktu informāciju, tostarp jūsu vārdu, uzvārdu, uzņēmuma nosaukumu, jūsu atrašanās vietu, norēķinu adresi, piegādes adresi, tālruņa numuru, e-pasta adresi un maksājuma informāciju. To sauc par pasūtījuma informāciju. Mēs neapkopojam jūsu kredītkartes informāciju. Maksājumi ar karti tiek apstrādāti, izmantojot maksājumu nodrošinātāju Worldline, kas ir PCI DSS sertificēts.

Šajā konfidencialitātes politikā izmantojot personisko informāciju, mēs runājam gan par ierīces informāciju, gan par pasūtījuma informāciju.


Kāpēc mēs vācam informāciju


Mēs no jums apkopojam informāciju, lai apmierinātu jūsu vajadzības, pārvaldītu mūsu saturu un reklāmas, darbotos efektīvi un uzlabotu DEAC, kā arī mūsu produktus un pakalpojumus. Mēs apkopojam informāciju, lai:

  • nodrošinātu jums mūsu pakalpojumus;
  • atbildētu uz jūsu pieprasījumiem;
  • pabeigtu darījumu;
  • veiktu darījumu;
  • apstiprinātu pasūtījumu;
  • sniegtu jums atjauninājumus par jūsu pasūtījumu;
  • sniegtu savus pakalpojumus;
  • informētu jūs par jaunākajiem īpašajiem piedāvājumiem un atlaidēm (tikai tad, ja esat tam piekritis);
  • informētu jūs par mūsu jaunākajām ziņām un noderīgu informāciju (tikai tad, ja esat tam piekritis).

Atteikšanās no tiešā mārketinga


Jūs varat atteikties no DEAC mārketinga paziņojumu saņemšanas, e-pastā noklikšķinot uz saites “anulēt abonēšanu”. Varat arī sazināties ar mums, rakstot uz e-pastu: news@deac.eu.


Žurnāla dati


Tāpat kā daudzi vietņu operatori, mēs arī apkopojam informāciju, kuru jūsu pārlūkprogramma nosūta ikreiz, kad apmeklējat mūsu Vietni ("Žurnāla dati").

Šie Žurnāla dati var ietvert informāciju, piemēram, datora interneta protokola ("IP") adresi, pārlūka veidu, pārlūka versiju, apmeklētās mūsu Vietnes lapas, apmeklējuma laiku un datumu, šajās lapās pavadīto laiku un citas statistiku.

Turklāt tīmekļa analīzes nolūkos, kā arī mārketinga aktivitātēm mēs varam izmantot trešo pušu pakalpojumus, piemēram, Google Analytics, Yandex Metrica, Facebook, Linkedin, Twitter, Active Campaign, Zendesk. Tīmekļa analīze ir datu vākšana, apkopošana un analīze par apmeklētāju uzvedību vietnēs. Papildus tīmekļa analīzes pakalpojums apkopo datus par to, kurš Vietnes datu subjekts ir nonācis konkrētajā DEAC Vietnē, kurām Vietnes apakšlapām subjekts ir piekļuvis, cik bieži un uz kādu laika periodu apakšlapa tika skatīta. Mēs saglabāsim un novērtēsim informāciju par jūsu pēdējiem apmeklējumiem mūsu Vietnē un to, kā pārvietojaties pa dažādām mūsu vietnes sadaļām analītiskiem nolūkiem un lai saprastu, kā cilvēki izmanto mūsu Vietni, lai mēs to varētu padarīt intuitīvāku. Tīmekļa analīzi galvenokārt izmanto Vietnes optimizēšanai un interneta reklāmas izmaksu un ieguvumu analīzei. Mūsu izmantotie jau minētie rīki (Google Analytics, Yandex Metrica, Facebook, Linkedin, Twitter, Zendesk, Active Campaign), lai nodrošinātu minētās funkcijas, var veikt datu glabāšanu arī ārpus Eiropas Savienības.

Turklāt šajā Vietnē mijiedarbības datu izsekošanai tiek izmantota Analytics funkcija UserID. Šis UsedID tiks papildus anonimizēts un šifrēts, un tas nebūs saistīts ar citiem datiem. Mēs reģistrēsim mūsu Vietnē rakstus, uz kuriem esat noklikšķinājis, un izmantosim šo informāciju, lai mērķētu uz jūsu interešu reklamēšanu šajā Vietnē, kuru esam identificējuši, pamatojoties uz jūsu izlasītajiem rakstiem.

Jūs varat novērst sīkfailu uzglabāšanu, izmantojot atbilstošu pārlūkprogrammas iestatījumu; tomēr, lūdzu, ņemiet vērā, ka, to darot, iespējams, nevarēsiet pilnībā izmantot visas šīs Vietnes funkcijas.

Mūsu Vietnē tiek izmantoti arī Google Analytics un Yandex Metrica veiktspējas pārskati, kas attiecas uz demogrāfiskajiem datiem un interesēm, un pārskati par Google, Yandex reklāmas tīkla seansiem. Apmeklējot reklāmu iestatījumus, varat atspējot Google Analytics, Yandex Metrica reklāmas tīkla reklamēšanai un pielāgot reklāmas Google un Yandex reklāmas tīklā. Nosūtītie dati Google, Yandex, Zendesk, Linkedin, Active Campaign var tikt uzglabāti ārpus Eiropas Savienības.


Sīkdatnes


Sīkdatnes (vai “sīkfaili”) ir faili ar nelielu datu apjomu, kas var ietvert anonīmu unikālu identifikatoru. Sīkfaili tiek nosūtīti uz jūsu pārlūkprogrammu no Vietnes un tiek saglabāti datora cietajā diskā.

Tāpat kā daudzas vietnes, arī mēs izmantojam sīkdatnes, lai vāktu informāciju, un šī informācija var tikt uzglabāta arī ārpus Eiropas Savienības, izmantojot tādus rīkus kā Google Analytics, Yandex Metrica, Zendesk, Facebook, Linkedin, Twitter, Active Campaign. Jūs varat uzdot savam pārlūkam atteikt visus sīkfailus vai norādīt, kad tiek sūtīta sīkdatne. Tomēr, ja jūs nepieņemat sīkdatnes, iespējams, nevarēsiet izmantot dažas mūsu Vietnes daļas.

Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas Vietnes pamata funkcionalitātei, un tāpēc tās vienmēr ir iespējotas. Tas ietver sīkfailus, kas ļauj atcerēties jūs vienas sesijas laikā un no vienas sesijas uz otru. Tie palīdz padarīt iespējamu iepirkumu grozu un norēķinu procesu, kā arī palīdz drošības jautājumos un noteikumu atbilstībai.

Šīs sīkdatnes ļauj mums uzlabot mūsu Vietnes funkcionalitāti, izsekojot lietojumu. Mēs saglabāsim jūsu iepirkšanās vēsturi un izmantosim informāciju par iepriekš iegādātajiem produktiem, lai sniegtu jums ieteikumus par citiem produktiem, kuri, mūsuprāt, jūs arī interesēs. Dažos gadījumos šīs sīkdatnes uzlabo ātrumu, kādā mēs varam apstrādāt jūsu pieprasījumu un ļauji mums atcerēties jūsu izvēlētās Vietnes preferences. Atteikšanās no šīm sīkdatnēm var palēnināt Vietnes darbību.

Sociālie mediji un reklāma: sociālo mediju sīkdatnes piedāvā iespēju savienot jūs ar saviem sociālajiem tīkliem un kopīgot saturu no mūsu Vietnes, izmantojot sociālos medijus. Reklāmu sīkfaili (trešo personu) apkopo informāciju, lai palīdzētu labāk pielāgot reklamēšanu jūsu interesēm gan mūsu Vietnē, gan ārpus tām. Dažos gadījumos šīs sīkdatnes ir saistītas ar jūsu personas datu apstrādi. Atteikšanās no šīm sīkdatnēm var izraisīt tādu reklāmu rādīšanu, kas jums nav tik būtiskas, vai arī jūs nevarat efektīvi izveidot saiti ar Facebook, Twitter, Instagram vai citiem sociālajiem tīkliem un/vai neļaut jums kopīgot saturu sociālajos medijos. Jūs varat novērst sīkfailu uzglabāšanu, izmantojot atbilstošu pārlūkprogrammas programmatūras iestatījumu; tomēr, lūdzu, ņemiet vērā, ka, to darot, iespējams, nevarēsiet pilnībā izmantot visas šīs Vietnes funkcijas.


Šajā tīmekļvietnē tiek izmantota uzņēmuma „Google Inc” programma „Google Analytics un uzņēmuma OOO Яндекс programma Yandex Metrica, kuras izmanto sīkdatnes, kas tiek glabātas Jūsu datorā un ļauj analizēt to, kā izmantojat attiecīgo interneta lapu. Šo sīkdatņu radītā informācija par to, kā izmantojat šo interneta lapu, var tikt nosūtīta uz „Google” un/vai "Yandex" piederošiem serveriem ārpus Eiropas Savienības un tur saglabāta. Jūsu IP adrese, pielietojot IP-anonimizāciju, tiek saīsināta Eiropas Savienības vai Eiropas ekonomiskās zonas teritorijā un tikai izņēmuma gadījumos var tikt nodota apstrādei ārpus Eiropas Savienības atrodošos Google un/vai Yandex serveros. „Google” un "Yandex" izmanto šo informāciju, lai izvērtētu to, kā izmantojat attiecīgo interneta lapu, lai interneta lapu uzturētājiem sagatavotu ziņojumus par aktivitātēm attiecīgajās interneta lapās un sniegtu citus ar interneta lapu un interneta izmantošanu saistītus pakalpojumus. “Google” un/vai "Yandex" nekādā gadījumā nesaista šeit saņemto IP adresi ar jebkuru citu informāciju, kura ir “Google” rīcībā. „Google” un/vai "Yandex" nepieciešamības gadījumā šo informāciju var sniegt trešajām personām, ja tas ir likumos noteikts vai ja trešās personas uzņēmuma „Google” un/vai "Yandex" uzdevumā veic šo datu apstrādi.

Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantota arī partnera Zendesk tērzēšanas platforma. Lai tērzēšanas platforma spētu funkcionēt un apmeklētājam piedāvāt iespēju sazināties ar DEAC, tā uzkrāj noteiktus cookies par apmeklētāja uzturēšanos konkrētās šīs tīmekļa vietnes lapās. Šo cookies mērķis ir noteikt, vai apmeklētājs ir jau izmantojis tērzēšanas platformu, cik ilgi tas uzturas lapās, lai konstatētu brīdi, kad piedāvāt saziņas iespējas. Noteiktu informāciju Zendesk var glabāt ārpus Eiropas Savienības.


Izmantotie sīkfaili www.deac.eu tīmekļa vietnē


Visas sīkdatnes un savu piekrišanu uz tām Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes izmantotajā tīmekļa pārlūkā.


Funkcionāli nepieciešamie sīkfaili


Nepieciešamās sīkdatnes palīdz padarīt vietni izmantojamu, nodrošinot tādas pamatfunkcijas kā lapas navigācija, piekļuve drošām vietnes zonām un tērzēšanas iespējas. Vietne nevar pareizi darboties bez šīm sīkdatnēm. Tie arī ļauj vietnei atcerēties informāciju, kas maina vietnes uzvedību vai izskatu, piemēram, vēlamo valodu vai reģionu, kurā atrodaties.

Sīkdatne Mērķis Nodrošinātājs Tips Glabāšanas ilgums
_cf_bm Šo sīkfailu izmanto, lai atšķirtu cilvēkus no robotprogrammatūrām. Tas ir izdevīgi vietnei, lai varētu sagatavot derīgus pārskatus par mūsu vietnes izmantošanu. Zendesk HTTP 1 diena
_cfruid Šis sīkfails ir daļa no Cloudflare sniegtajiem pakalpojumiem, tostarp slodzes līdzsvarošana, vietnes satura piegāde un DNS savienojuma apkalpošana vietņu operatoriem. Zendesk HTTP Sesija
_zlcstore Šis sīkfails ir nepieciešams, lai darbotos tīmekļa tērzēšanas lodziņa funkcija. Zendesk HTML Pastāvīgs
AWSALBCORS Reģistrē, kurš servera klasteris apkalpo apmeklētāju. To izmanto saskarē ar slodzes līdzsvarošanu, lai optimizētu lietotāja pieredzi. Zendesk HTTP 6 dienas
ZD-suid Unikāls ID, kas identificēja lietotāja sesiju. Zendesk HTML Pastāvīgs
VISITOR_INFO1_LIVE Mēģina novērtēt lietotāju joslas platumu lapās ar integrētiem YouTube videoklipiem. Youtube HTTP 179 dienas
zte# Tiek saglabāts Zopim Live Chat ID, kas tērzēšanas sesijas laikā atpazīst ierīci starp vizītēm. Zendesk HTTP Sesija
ZD_buid Unikāls ID, kas identificē lietotāju atkārtotos apmeklējumos. Zendesk HTML Pastāvīgs
_zlcmid Saglabā lietotāja norādai lapu pieprasījumos. Zendesk HTTP 1 gads
YSC Reģistrē unikālu ID, lai saglabātu statistiku par videoklipiem no Youtube, ko lietotājs ir redzējis. Youtube HTTP Sesija
deacsid Atceras apmeklētāju izvēli par konkrētiem produktiem, lai nodrošinātu norēķināšanās procesu. DEAC HTTP 1 diena
ZD-store Reģistrē, vai vietnes lietotājam ir parādīts pašapkalpošanās palīgs Zendesk Answer Bot. Zendesk HTML Pastāvīgs
DEAC_lang Sīkdatne atceras izvēlēto tīmekļa vietnes valodu, lai to parādītu nākamreiz, kad lietotājs atver vietni. DEAC HTTP 10 gadi

Izmantotie sīkfaili statistikas informācijas uzkrāšanai un datu analīzes veikšanai


Statistikas sīkfaili palīdz vietņu īpašniekiem saprast, kā apmeklētāji mijiedarbojas ar vietnēm, anonīmi vācot un ziņojot par informāciju.


Sīkdatne Mērķis Nodrošinātājs Tips Glabāšanas ilgums
_vw_tab_guid Reģistrē apmeklētāju uzvedību vietnē. To izmanto iekšējai analīzei un vietnes optimizēšanai. Yandex HTML Sesija
_dc_gtm_UA-# Google Tag Manager izmanto, lai kontrolētu Google Analytics skripta taga ielādi. Google HTTP 1 diena
_ga Reģistrē unikālu ID, kas tiek izmantots statistikas datu ģenerēšanai par to, kā apmeklētājs izmanto vietni. Google HTTP 2 gadi
_gat Google Analytics izmanto, lai ierobežotu pieprasījumu līmeni. Google HTTP 1 diena
_gid Reģistrē unikālu ID, kas tiek izmantots statistikas datu ģenerēšanai par to, kā apmeklētājs izmanto vietni. Google HTTP 1 diena
_ym_d Norāda datumu, kad apmeklētājs pirmo reizi apmeklēja vietni. Yandex HTTP 1 gads
_ym_isad Reģistrē statistikas datus par lietotāju uzvedību vietnē. Vietnes operators izmanto iekšējai analīzei. Yandex HTML Pastāvīgs
local_storage_support_test Sīkdatne tiek izmantota kontekstā ar pārlūka vietējās glabāšanas funkciju. Šī funkcija ļauj vietnei ielādēties ātrāk, iepriekš ielādējot noteiktas procedūras. Twitter HTML Pastāvīgs
lang Atceras vietnes izvēlēto valodas versiju. ads.linkedin.com HTTP Sesija
SESS# Saglabā lietotāju stāvokļus lapu pieprasījumos. Google HTTP Sesija
_ym_uid Šis sīkfails tiek izmantots, lai vāktu nepersonisku informāciju par apmeklētāja uzvedību vietnē un statistiku, kas nav personiska. To izmanto arī, lai vāktu datus par lietotāja navigāciju un uzvedību vietnē. To izmanto, lai apkopotu statistikas pārskatus un siltuma kartes vietnes īpašniekam. Yandex HTTP 1 diena
collect Izmanto, lai nosūtītu Google Analytics datus par apmeklētāja ierīci un uzvedību. Uzskaita apmeklētāju dažādās ierīcēs un mārketinga kanālos. Google Pixel Sesija
yandexuid, ymex Reģistrē datus par apmeklētāju uzvedību vietnē. To izmanto iekšējai analīzei un vietnes optimizēšanai. Yandex HTTP 1 gads
_widgetsettings Šo sīkfailu nosaka Twitter. Sīkdatne ļauj apmeklētājam kopīgot vietnes saturu savā Twitter profilā. Twitter HTML Pastāvīgs
_ym_metrica_enabled Šis sīkfails tiek izmantots, lai apkopotu datus par apmeklētāju rīcību vietnē. Šo informāciju var izmantot, lai apmeklētāju piešķirtu apmeklētāju segmentam, pamatojoties uz kopīgām vēlmēm. Yandex HTTP 1 diena
ads/ga-audiences Google AdWords izmanto, lai atkārtoti piesaistītu apmeklētājus, kuri, visticamāk, konvertēsies klientos, pamatojoties uz apmeklētāju tiešsaistes uzvedību dažādās vietnēs. Google Pixel Sesija
bcookie, bscookie Izmanto sociālo tīklu vietne. Saistīts, lai izsekotu iegulto pakalpojumu izmantošanu. Linkedin HTTP 2 gadi
common/cavalry_endpoint.php Apkopo datus par apmeklētāju uzvedību no vairākām vietnēm. Facebook Pixel Sesija
i/jot Apmeklētājam tiek iestatīts unikāls ID, kas uzkrāj informāciju par apmeklētāja interesēm. Twitter Pixel Sesija
IDE Google DoubleClick izmanto, lai reģistrētu un ziņotu par vietnes lietotāja darbībām pēc tam, kad ir apskatīts vai noklikšķināts uz vienas no reklāmdevēja reklāmām, lai noteiktu reklāmas efektivitāti. Google HTTP 1 gads
lang To iestata Linkedin, ja tīmekļa lapā ir iestrādāts panelis Follow us. Linkedin HTTP Sesija
lidc, lissc Sociālo tīklu pakalpojums Linkedin izmanto iegulto pakalpojumu izmantošanas izsekošanai. Linkedin HTTP 1 diena
metrika_enabled Uzkrāj informāciju par apmeklētāja interesēm. Yandex HTTP 1 diena
pagead/1p-user-list/# Izseko, ja lietotājs ir izrādījis interesi par konkrētiem produktiem vai notikumiem vairākās vietnēs un uzkrāj datus, kā lietotājs pārvietojas starp vietnēm. Google Pixel Sesija
test_cookie Izmanto, lai pārbaudītu, vai lietotāja pārlūkprogramma atbalsta sīkfailus. Google HTTP 1 diena
UserMatchHistory Izmanto, lai izsekotu apmeklētājus vairākās vietnēs un uzkrātu informāciju par to interesēm. Linkedin HTTP 29 dienas
yabs-sid Reģistrē datus par apmeklētāju uzvedību vietnē. To izmanto iekšējai analīzei un vietnes optimizēšanai. Yandex HTTP Sesija
yt-remote-cast-installed, yt-remote-session-app, yt-remote-session-name, yt-remote-connected-devices, yt-remote-device-id, yt-remote-fast-check-period Apkopo informāciju par lietotāju uzvedību vairākās vietnēs. Yandex HTTP 1 gads

Var tikt izmantotas arī citas šeit neuzskaitītas sīkdatnes, kas saistītas ar tīmekļa vietnes funkcionālo darbību un statistikas informācijas nodrošināšanu. Jums ir dota iespēja atteikties no statistikas sīkdatnēm. Neakceptējot statistikas sīkdatņu izmantošanu, ar statistiku saistītas sīkdatnes netiks lietotas un apmeklējuma dati netiks saglabāti. Tādā gadījumā netiks lietotas Google, Yandex, Linkedin, Twitter, Facebook sīkdatnes. Visas sīkdatnes un savu piekrišanu uz tām Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes izmantotajā tīmekļa pārlūkā.


Datu glabāšana


Mūsu uzņēmums droši uzglabā jūsu datus mūsu datu centrā, kas atrodas Eiropas Savienībā. Mūsu datu centri ir aprīkoti ar augstas drošības tehnoloģijām, un mēs sertificēti ISO 27001:2013, kas pierāda mūsu augstos informācijas drošības pārvaldības un aizsardzības standartus.

Mūsu uzņēmums glabās jūsu personisko informāciju tik ilgi, cik tas nepieciešams datu apstrādes mērķu sasniegšanai un datu subjekta nodrošināšanai ar informāciju un pakalpojumiem. Kad šis laika periods būs beidzies, mēs izdzēsīsim jūsu datus no mūsu datu bāzes.


Klienta kā datu subjekta tiesības


Klientam ir šādas tiesības attiecībā uz viņa personas datu apstrādi saskaņā ar Noteikumiem:

  • Lūgt labot personas datus, ja tie ir neatbilstoši, nepilnīgi vai nepareizi.
  • Pieprasīt personas datu noņemšanu, ja personas dati tiek apstrādāti, pamatojoties uz piekrišanu, un Klients atsauca savu piekrišanu. Šīs tiesības nav spēkā, ja personas datus, kuru labošana tiek pieprasīta, apstrādā arī, pamatojoties uz citu juridisko pamatu, piemēram, likumīgām interesēm vai pienākumiem, kas izriet no attiecīgajiem normatīvajiem aktiem;
  • Saņemt informāciju par to, vai Uzņēmums apstrādā Klienta personas datus, un, ja tie tiek apstrādāti, arī piekļūt tiem.
  • Iegūt personas datus, kas apstrādāti, pamatojoties uz rakstiskas piekrišanas principu.
  • Atjaunot savu piekrišanu personas datu apstrādei.
  • Sūdzēties par personas datu izmantošanu Datu valsts inspekcijai (www.dvi.gov.lv), ja Klients uzskata, ka viņa personas dati tiek apstrādāti, pārkāpjot lietotāju tiesības un intereses.

Privātuma politikas un tās grozījumu derīgums


Šī politika ir pieejama DEAC vietnē www.deac.eu.

Šī konfidencialitātes politika stājas spēkā 2020. gada 1. septembrī un paliks spēkā, izņemot attiecībā uz jebkādām izmaiņām tās noteikumos nākotnē, kas stāsies spēkā tūlīt pēc publicēšanas šajā Vietnē.

Mēs paturam tiesības jebkurā laikā atjaunināt vai mainīt mūsu konfidencialitātes politiku, un jums periodiski jāpārbauda šī konfidencialitātes politika. Jūsu turpmākā Vietnes izmantošana pēc tam, kad mēs šajā Vietnē publicēsim jebkādas izmaiņas Privātuma politikā, būs jūsu apstiprinājums par izmaiņām un jūsu piekrišana ievērot modificēto konfidencialitātes politiku un būs saistoša tai.

Ja mēs veiksim būtiskas izmaiņas šajā konfidencialitātes politikā, mēs par to paziņosim, izmantojot e-pasta adresi, kuru esat mums norādījis, vai ievietojot pamanāmu paziņojumu mūsu Vietnē.


Sazinieties ar mums


Ja jums ir kādi jautājumi par šo konfidencialitātes politiku, lūdzu, sazinieties ar mums, rakstot uz e-pastu - info@deac.eu.





deac-partners-logo