...

Privātuma politika

... Privātuma politika
Privātuma politika

Pēdējā atjaunošanas reize: 2020. gada 1. septembris

Uzņēmums vai DEAC - SIA "Digitālās Ekonomikas Attīstības Centrs", reģistrācijas numurs 40003455216, juridiskā un faktiskā adrese: Čuibes iela 17, Rīga LV-1063. DEAC ("mēs", "mums" vai "mūsu") ir pārvaldnieks un īpašnieks tīmekļa vietnei https://www.deac.eu ("Vietne"). Šī Privātuma politika (“konfidencialitātes politika”) informē Jūs par mūsu politiku attiecībā uz personiskās informācijas vākšanu, izmantošanu un izpaušanu, ko mēs saņemam no Vietnes lietotājiem.

Izmantojot Vietni, jūs piekrītat informācijas vākšanai un izmantošanai saskaņā ar šo politiku.


Galvenā informācija


Šī privātuma politika apraksta un skaidro personas datu apstrādes principus, turpmāk tekstā "Politika", apraksta procedūras, ar kurām Uzņēmums apstrādā personas datus. Šīs politikas mērķis ir sniegt vispārēju pārskatu un informāciju par personas datu apstrādi DEAC. Aprakstītā politika ir paredzēta DEAC klientu un datu subjektu informēšanai par DEAC notiekošajām datu apstrādes procedūrām.

Privātuma politikas izstrādes un publicēšanas mērķis ir izskaidrot, kādus personas datus mēs ievācam un izmantojam.

DEAC savā darbā nodrošina personas datu konfidencialitāti un veic atbilstošus tehniskus un organizatoriskus pasākumus, lai aizsargātu personas datus no neatļautas piekļuves, nelikumīgas apstrādes vai izpaušanas, nejaušas nozaudēšanas, pārveidošanas vai iznīcināšanas.

Šī politika attiecas uz visiem gadījumiem, kad klients plāno izmantot vai jau izmanto DEAC pakalpojumus, un uz to attiecas personas datu apstrāde, ko Uzņēmums veic kā personas datu apstrādes pārvaldnieks.

Uzņēmumam nav automatizētas lēmumu pieņemšanas, kas veidotu juridiskas sekas klientam vai datu subjektam.

DEAC personas datus apstrādā Eiropas Savienības / Eiropas Ekonomikas zonas teritorijā. Klientu un datu subjektu personas dati netiek sūtīti uz citām valstīm un/vai netiek apstrādāti valstīs ārpus Eiropas Savienības/Eiropas Ekonomikas zonas.


Informācijas vākšana un izmantošana


Mēs automātiski apkopojam noteiktu informāciju par jūsu ierīci, tostarp informāciju par jūsu tīmekļa pārlūkprogrammu, IP adresi, laika joslu un dažām ierīcē instalētajām sīkdatnēm, kad jūs apmeklējat Vietni.  Turklāt, pārlūkojot Vietni, mēs apkopojam informāciju par atsevišķām jūsu apskatītajām tīmekļa lapām vai produktiem, par to, kuras Vietnes vai meklēšanas vienumi jūs novirzīja uz Vietni, un informāciju par to, kā jūs mijiedarbojaties ar Vietni. Mēs šo automātiski savākto informāciju saucam par ierīces informāciju.

Mēs vācam informāciju par ierīci, izmantojot šādas tehnoloģijas:

1. Sīkdatnes. Tie ir datu faili, kas tiek ievietoti jūsu ierīcē vai datorā, un bieži ietver anonīmu unikālu identifikatoru.

2. Žurnāla dati. Tie izseko Vietnē notiekošās darbības un vāc datus, tostarp jūsu IP adresi, pārlūka veidu, interneta pakalpojumu sniedzēju, atsauces/izejas lapas un datuma/laika zīmogus.

Turklāt, veicot pirkumu vai mēģinot veikt pirkumu, izmantojot Vietni, vai aizpildot veidlapu, lai sazinātos ar mums vai lejupielādētu DEAC izveidotos materiālus, mēs no jums apkopojam noteiktu informāciju, tostarp jūsu vārdu, uzvārdu, uzņēmuma nosaukumu, jūsu atrašanās vietu, norēķinu adresi, piegādes adresi, tālruņa numuru, e-pasta adresi un maksājuma informāciju. To sauc par pasūtījuma informāciju. Mēs neapkopojam jūsu kredītkartes informāciju. Maksājumi ar karti tiek apstrādāti, izmantojot maksājumu nodrošinātāju Worldline, kas ir PCI DSS sertificēts.

Šajā konfidencialitātes politikā izmantojot personisko informāciju, mēs runājam gan par ierīces informāciju, gan par pasūtījuma informāciju.


Kāpēc mēs vācam informāciju


Mēs no jums apkopojam informāciju, lai apmierinātu jūsu vajadzības, pārvaldītu mūsu saturu un reklāmas, darbotos efektīvi un uzlabotu DEAC, kā arī mūsu produktus un pakalpojumus. Mēs apkopojam informāciju, lai:

  • nodrošinātu jums mūsu pakalpojumus;
  • atbildētu uz jūsu pieprasījumiem;
  • pabeigtu darījumu;
  • veiktu darījumu;
  • apstiprinātu pasūtījumu;
  • sniegtu jums atjauninājumus par jūsu pasūtījumu;
  • sniegtu savus pakalpojumus;
  • informētu jūs par jaunākajiem īpašajiem piedāvājumiem un atlaidēm (tikai tad, ja esat tam piekritis);
  • informētu jūs par mūsu jaunākajām ziņām un noderīgu informāciju (tikai tad, ja esat tam piekritis).

Atteikšanās no tiešā mārketinga


Jūs varat atteikties no DEAC mārketinga paziņojumu saņemšanas, e-pastā noklikšķinot uz saites “anulēt abonēšanu”. Varat arī sazināties ar mums, rakstot uz e-pastu: news@deac.eu.


Žurnāla dati


Tāpat kā daudzi vietņu operatori, mēs arī apkopojam informāciju, kuru jūsu pārlūkprogramma nosūta ikreiz, kad apmeklējat mūsu Vietni ("Žurnāla dati").

Šie Žurnāla dati var ietvert informāciju, piemēram, datora interneta protokola ("IP") adresi, pārlūka veidu, pārlūka versiju, apmeklētās mūsu Vietnes lapas, apmeklējuma laiku un datumu, šajās lapās pavadīto laiku un citas statistiku.

Turklāt tīmekļa analīzes nolūkos, kā arī mārketinga aktivitātēm mēs varam izmantot trešo pušu pakalpojumus, piemēram, Google Analytics, Facebook. Tīmekļa analīze ir datu vākšana, apkopošana un analīze par apmeklētāju uzvedību vietnēs. Papildus tīmekļa analīzes pakalpojums apkopo datus par to, kurš Vietnes datu subjekts ir nonācis konkrētajā DEAC Vietnē, kurām Vietnes apakšlapām subjekts ir piekļuvis, cik bieži un uz kādu laika periodu apakšlapa tika skatīta. Mēs saglabāsim un novērtēsim informāciju par jūsu pēdējiem apmeklējumiem mūsu Vietnē un to, kā pārvietojaties pa dažādām mūsu vietnes sadaļām analītiskiem nolūkiem un lai saprastu, kā cilvēki izmanto mūsu Vietni, lai mēs to varētu padarīt intuitīvāku. Tīmekļa analīzi galvenokārt izmanto Vietnes optimizēšanai un interneta reklāmas izmaksu un ieguvumu analīzei.

Turklāt šajā Vietnē mijiedarbības datu izsekošanai tiek izmantota Analytics funkcija UserID. Šis UsedID tiks papildus anonimizēts un šifrēts, un tas nebūs saistīts ar citiem datiem. Mēs reģistrēsim mūsu Vietnē rakstus, uz kuriem esat noklikšķinājis, un izmantosim šo informāciju, lai mērķētu uz jūsu interešu reklamēšanu šajā Vietnē, kuru esam identificējuši, pamatojoties uz jūsu izlasītajiem rakstiem.

Jūs varat novērst sīkfailu uzglabāšanu, izmantojot atbilstošu pārlūkprogrammas iestatījumu; tomēr, lūdzu, ņemiet vērā, ka, to darot, iespējams, nevarēsiet pilnībā izmantot visas šīs Vietnes funkcijas.

Mūsu Vietnē tiek izmantoti arī Google Analytics veiktspējas pārskati, kas attiecas uz demogrāfiskajiem datiem un interesēm, un pārskati par Google reklāmas tīkla seansiem. Apmeklējot reklāmu iestatījumus, varat atspējot Google Analytics reklāmas tīkla reklamēšanai un pielāgot reklāmas Google reklāmas tīklā.


Sīkdatnes


Sīkdatnes (vai “sīkfaili”) ir faili ar nelielu datu apjomu, kas var ietvert anonīmu unikālu identifikatoru. Sīkfaili tiek nosūtīti uz jūsu pārlūkprogrammu no Vietnes un tiek saglabāti datora cietajā diskā.

Tāpat kā daudzas vietnes, arī mēs izmantojam sīkdatnes, lai vāktu informāciju. Jūs varat uzdot savam pārlūkam atteikt visus sīkfailus vai norādīt, kad tiek sūtīta sīkdatne. Tomēr, ja jūs nepieņemat sīkdatnes, iespējams, nevarēsiet izmantot dažas mūsu Vietnes daļas.

Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas Vietnes pamata funkcionalitātei, un tāpēc tās vienmēr ir iespējotas. Tas ietver sīkfailus, kas ļauj atcerēties jūs vienas sesijas laikā un no vienas sesijas uz otru. Tie palīdz padarīt iespējamu iepirkumu grozu un norēķinu procesu, kā arī palīdz drošības jautājumos un noteikumu atbilstībai.

Šīs sīkdatnes ļauj mums uzlabot mūsu Vietnes funkcionalitāti, izsekojot lietojumu. Mēs saglabāsim jūsu iepirkšanās vēsturi un izmantosim informāciju par iepriekš iegādātajiem produktiem, lai sniegtu jums ieteikumus par citiem produktiem, kuri, mūsuprāt, jūs arī interesēs. Dažos gadījumos šīs sīkdatnes uzlabo ātrumu, kādā mēs varam apstrādāt jūsu pieprasījumu un ļauji mums atcerēties jūsu izvēlētās Vietnes preferences. Atteikšanās no šīm sīkdatnēm var palēnināt Vietnes darbību.

Sociālie mediji un reklāma: sociālo mediju sīkdatnes piedāvā iespēju savienot jūs ar saviem sociālajiem tīkliem un kopīgot saturu no mūsu Vietnes, izmantojot sociālos medijus. Reklāmu sīkfaili (trešo personu) apkopo informāciju, lai palīdzētu labāk pielāgot reklamēšanu jūsu interesēm gan mūsu Vietnē, gan ārpus tām. Dažos gadījumos šīs sīkdatnes ir saistītas ar jūsu personas datu apstrādi. Atteikšanās no šīm sīkdatnēm var izraisīt tādu reklāmu rādīšanu, kas jums nav tik būtiskas, vai arī jūs nevarat efektīvi izveidot saiti ar Facebook, Twitter, Instagram vai citiem sociālajiem tīkliem un/vai neļaut jums kopīgot saturu sociālajos medijos. Jūs varat novērst sīkfailu uzglabāšanu, izmantojot atbilstošu pārlūkprogrammas programmatūras iestatījumu; tomēr, lūdzu, ņemiet vērā, ka, to darot, iespējams, nevarēsiet pilnībā izmantot visas šīs Vietnes funkcijas.


Datu glabāšana


Mūsu uzņēmums droši uzglabā jūsu datus mūsu datu centrā, kas atrodas Eiropas Savienībā. Mūsu datu centri ir aprīkoti ar augstas drošības tehnoloģijām, un mēs sertificēti ISO 27001:2013, kas pierāda mūsu augstos informācijas drošības pārvaldības un aizsardzības standartus.

Mūsu uzņēmums glabās jūsu personisko informāciju tik ilgi, cik tas nepieciešams datu apstrādes mērķu sasniegšanai un datu subjekta nodrošināšanai ar informāciju un pakalpojumiem. Kad šis laika periods būs beidzies, mēs izdzēsīsim jūsu datus no mūsu datu bāzes.


Klienta kā datu subjekta tiesības


Klientam ir šādas tiesības attiecībā uz viņa personas datu apstrādi saskaņā ar Noteikumiem:

  • Lūgt labot personas datus, ja tie ir neatbilstoši, nepilnīgi vai nepareizi.
  • Pieprasīt personas datu noņemšanu, ja personas dati tiek apstrādāti, pamatojoties uz piekrišanu, un Klients atsauca savu piekrišanu. Šīs tiesības nav spēkā, ja personas datus, kuru labošana tiek pieprasīta, apstrādā arī, pamatojoties uz citu juridisko pamatu, piemēram, likumīgām interesēm vai pienākumiem, kas izriet no attiecīgajiem normatīvajiem aktiem;
  • Saņemt informāciju par to, vai Uzņēmums apstrādā Klienta personas datus, un, ja tie tiek apstrādāti, arī piekļūt tiem.
  • Iegūt personas datus, kas apstrādāti, pamatojoties uz rakstiskas piekrišanas principu.
  • Atjaunot savu piekrišanu personas datu apstrādei.
  • Sūdzēties par personas datu izmantošanu Datu valsts inspekcijai (www.dvi.gov.lv), ja Klients uzskata, ka viņa personas dati tiek apstrādāti, pārkāpjot lietotāju tiesības un intereses.

Privātuma politikas un tās grozījumu derīgums


Šī politika ir pieejama DEAC vietnē www.deac.eu.

Šī konfidencialitātes politika stājas spēkā 2020. gada 1. septembrī un paliks spēkā, izņemot attiecībā uz jebkādām izmaiņām tās noteikumos nākotnē, kas stāsies spēkā tūlīt pēc publicēšanas šajā Vietnē.

Mēs paturam tiesības jebkurā laikā atjaunināt vai mainīt mūsu konfidencialitātes politiku, un jums periodiski jāpārbauda šī konfidencialitātes politika. Jūsu turpmākā Vietnes izmantošana pēc tam, kad mēs šajā Vietnē publicēsim jebkādas izmaiņas Privātuma politikā, būs jūsu apstiprinājums par izmaiņām un jūsu piekrišana ievērot modificēto konfidencialitātes politiku un būs saistoša tai.

Ja mēs veiksim būtiskas izmaiņas šajā konfidencialitātes politikā, mēs par to paziņosim, izmantojot e-pasta adresi, kuru esat mums norādījis, vai ievietojot pamanāmu paziņojumu mūsu Vietnē.


Sazinieties ar mums


Ja jums ir kādi jautājumi par šo konfidencialitātes politiku, lūdzu, sazinieties ar mums, rakstot uz e-pastu - info@deac.eu.





deac-partners-logo
Šī mājaslapa izmanto sīkdatnes Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"), lai veiktu lietotāju atpazīšanu un uzkrātu datus par vietnes apmeklējumu. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.
Aizvērt