... Jaunumi ... Blogs ...

5 veidi, kā DEAC datu centri palīdz finanšu nozares uzņēmumiem

5 veidi, kā DEAC datu centri palīdz finanšu nozares uzņēmumiem
DEAC | 23.01.2018

      Šodien finanšu nozare ir aktīvi pievērsusies klientu apkalpošanai un lietotāju pieredzes analizēšanai. Aizvien būtiskāka ir klientu iesaiste un to pieredze uzņēmumu mājaslapās un aplikācijās. Šo rīku nepārtraukta darbība šodien ir svarīgāka kā jebkad agrāk. Sīva konkurence un plašas izvēles iespējas ļauj lietotājiem izvēlēties to pakalpojumu sniedzēju, kurš ir spējīgs nodrošināt vairs ne tikai nevainojamu reputāciju, bet gan teicamu lietotāju pieredzi. Maksimāli īss lapas un aplikāciju ielādes laiks, ātrs un drošs transakciju process, vienkārša un automatizēta failu apmaiņa un augsti resursu ātrdarbības rādītāji ne tikai sniedz labāku pieredzi biznesa klientiem, bet arī dod labumu uzņēmumam, ģenerējot lielāku peļņu līdz ar transakciju skaita palielināšanos un klientu lojalitāti. Savukārt, lai spētu noturēt klientu lojalitāti, īpaša uzmanība tiek pievērsta klientu datu apstrādes un glabāšanas drošībai.

      Finanšu nozare pērn ir būtiski mainījusies, liela daļa nozares pārstāvju jau pilnībā atteikusies no fiziskas dokumentācijas un turpina digitalizēt kā rutīnas procedūras, tā procesus, kuri iepriekš nebija veicami bez cilvēku iesaistes. Nepieciešamība būt 100% tiešsaistē likusi būtiski paaugstināt prasības pret tīkla jaudu, datu glabāšanas apjomu un nepārtrauktu pieejamību. Katru dienu bankas un finanšu iestādes saskaras ar liela apjoma datu apstrādes un glabāšanas izaicinājumiem. Aizvien pieaugošie IT drošības draudi ir būtiski kāpinājuši ar to novēršanu saistītās aizsardzības izmaksas. Līdz ar izmaksu palielināšanos ir palielinājusies nepieciešamība samazināt izmaksas kapitālieguldījumiem IT infrastruktūrā un tās uzturēšanā. Bieži tas neaprobežojas tikai ar IT, spiediens jūtams arī kā nepieciešamība samazināt administrācijas un IT personāla aparātu par labu automatizētai analītikai un efektīvi strādājošiem procesiem.

      Visbiežāk uzņēmumi no finanšu pakalpojumu nozares ir krustcelēs - vadīt paātrinātu izmaiņu ieviešanu esošajās IT pārvaldības metodēs, koncentrējoties uz IT drošību vai pieņemt jaunus datu centru pakalpojumu modeļus, kas vērsti uz izmaksu samazināšanu, elastīgumu un efektivitāti. Šajā bloga uzskaitīsim tos ieguvumus, ko finanšu nozarei nodrošina DEAC datu centri

 

5 veidi, kā DEAC datu centri palīdz finanšu nozares uzņēmumiem   Privāti, stratēģiski izvērsti datu centri ātrai aplikāciju darbībai un transakcijām

      Izvietojot informāciju datu centrā, kas izvietots maksimāli tuvu lietotājiem, tiek nodrošināta visātrākā informācijas apmaiņa starp resursa lietotājiem un informācijas turētāju. DEAC datu centri ir stratēģiski izvietoti galvenajos Eiropas finanšu centros, kas ļauj finanšu uzņēmumiem, kas strādā vairākās valstīs, lietot izvērstu, dublētu zema latentuma datu apmaiņas tīklu, kas būtiski palielinās finanšu transakciju ātrumu. Automatizētas finanšu aplikācijas ar e-komercijas moduļiem pieprasa stabilu risinājumu, kur ātra datu apmaiņa ir svarīgākā prioritāte. Latentums, kas rada traucējumus aplikāciju un mājaslapu darbībā var būtiski ierobežot uz darījumiem balstītu aplikāciju un mājaslapu darbību, kā rezultātā jums un jūsu klientiem rodas zaudējumi. Viens no vienkāršākajiem un visbiežāk izmantotajiem veidiem, kā samazināt latentumu, ir izvietot datus serveros, kuri ir tuvāk apmaiņas punktiem jeb lietotājiem, tādejādi samazinot laiku, kas nepieciešams datu apstrādei. Satura piegāde kā pakalpojums iet roku rokā ar nevainojamu un nepārtrauktu datu apmaiņu, tādejādi jūsu klientiem radot lielisku lietotāju pieredzi.

 

5 veidi, kā DEAC datu centri palīdz finanšu nozares uzņēmumiem   Drošība, kuras pamatā - pieredze un uzticamas procedūras

      Dažādas industrijas normatīvās prasības, maksājumu karšu nozares datu drošības standarti un citas nepieciešamās konfidencialitātes atbilstības būtiski ietekmē pakalpojumu sniedzēja izvēli, lai rezultātā pakalpojumu sniedzējs ir tas, kurš aizsargā un rūpējas par jūsu datu drošību. DEAC piedāvā drošu un uzticamu infrastruktūru, kas izvērsta plašā komunikāciju tīklā apvienojot lielākās Eiropas metropoles vienotā, zema latentuma tīklā. Regulāras investīcijas datu centru infrastruktūras modernizācijā un attīstībā tiek apvienotas ar atbilstību jaunākajiem industrijas kvalitātes standartiem, kuri apliecināti ar sekojošu sertifikāciju

PCI DSS DEAC

Droša kredītkaršu datu glabāšana, apstrāde un pārraidīšana

VAIRĀK  Datu centri DEAC

ISO 27001 DEAC

Augsti informācijas drošības, pārvaldības un aizsardzības standarti

VAIRĀK  Datu centri DEAC

Microsoft zelta datu centrs DEAC

Efektīva energoresursu plānošana un nodrošināšana

VAIRĀK  Datu centri DEAC

Microsoft zelta datu centrs DEAC

Nodrošināti efektīvi un inovatīvi Microsoft tehnoloģiju risinājumi

VAIRĀK  Datu centri DEAC

 

5 veidi, kā DEAC datu centri palīdz finanšu nozares uzņēmumiem   Neierobežotas Lielo Datu (Big Data) apstrādes un analītikas iespējas

      Katru gadu aizvien vairāk pieaug lielo datu jeb Big Data analītikas popularitāte un izmantošana, kas palīdz izprast klientu vajadzības, to pieredzi un uzvedības modeļus. Saskaņā ar izpētes aģentūras IDC pētījumu, banku sektors lielo datu analīzē iegulda vislielāko naudu. Tas skaidrojams ar FinTech uzņēmumu izstrādāto risinājumu un produktu skaita pieaugumu banku vajadzību, aktīvu un līdzekļu pārvaldībai.



5 veidi, kā DEAC datu centri palīdz finanšu nozares uzņēmumiem


        Finanšu uzņēmumi izmanto Big Data analītikas iespējas, lai uzlabotu savus pakalpojumus, izprastu tirgus vajadzības, attīstītu produktus un padarītu efektīvas mārketinga kampaņas. Analizējot datus par klientiem no dažādiem avotiem, piemēram, e-komercijas darījumiem, CRM, aplikācijām un mājaslapām, finanšu pakalpojumu uzņēmumi spēj saprast klientu un resursu apmeklētāju uzvedību un vajadzības. Analīze sniedz atbildes uz jautājumiem par to, kuras mārketinga kampaņas piesaista potenciālos klientus visefektīvāk, kā klientiem pārdot vairāk pakalpojumu vai produktu, kā tos personalizēt un prognozēt turpmākās lietotāju darbības. Aizvien vairāk finanšu uzņēmumu Big Data analītiku uztver kā peļņas ģeneratoru, nevis papildu izmaksas.

      Tā kā banku klientu skaits palielinās un sagaidāms, ka tas turpinās augt, FinTech uzņēmumu nelielā apjoma datubāzes vairs nespēj uzturēt pieaugošo informācijas apjomu. Tādejādi finanšu uzņēmumi paši nespēj veiksmīgi īstenot Big Data analītikas iespējas un datu centru jauda ļauj efektīvi apstrādāt arvien pieaugošo informāciju, to zibenīgi apstrādājot maksimāli tuvu lietotājiem.

 

5 veidi, kā DEAC datu centri palīdz finanšu nozares uzņēmumiem   Augsta pieejamība

      Finanšu nozare ir vitāli atkarīga no vienotas, globālas un 24/7 pieejamas piekļuves, kas nodrošina ātrākās darījumu apstrādes iespējas, izslēdzot jebkādas sistēmu dīkstāves vai traucējumus. No tirdzniecības lietojumprogrammām, kas mazāk kā sekundes laikā apstrādā vairākus simtus pieprasījumu, līdz kredītkaršu un debetkaršu autorizācijām un transakcijām reālajā laikā - dīkstāve spēj radīt neizmērāmus zaudējumus. Lai no tiem izvairītos, IT infrastruktūrai un datu aprites tīkla izvēlei jāvelta īpaša nozīme. DEAC pakalpojumu nodrošināšanas pamatā ir augsti pieejamības rādītāji – 99,95% apjomā standarta pakalpojumiem un 99,99% pieejamības garantija ar SLA jeb paaugstināta servisa līmeni.

 

5 veidi, kā DEAC datu centri palīdz finanšu nozares uzņēmumiem   Privāti datu centri efektīvākai uzņēmējdarbībai

      Privātie datu centri jau vairāk kā 18 gadus finanšu nozares uzņēmumiem nodrošina individuāli izstrādātus un pielāgotus pakalpojumus ar augstu apkalpošanas līmeni. Sertificēti un pieredzējuši eksperti pielāgo kompleksus risinājumus, kas bāzēti uz izvērstas un dublētas IT-infrastruktūras starpvalstu mērogā. DEAC klientiem tiek nodrošināta iespēja glabāt un apstrādāt datus atbilstoši dažādu valstu jurisdikcijām, ņemot vērā klientu biznesa prasības. Dažādas sarežģītības risinājumi palīdz uzņēmumiem diversificēt biznesa riskus un nodrošināt uzņēmējdarbības nepārtrauktību. Datu rezerves kopēšana ļauj finanšu uzņēmumiem izvairīties no nepatīkamiem starpgadījumiem, savukārt avārijas atjaunošanas plāns ir efektīvākais risinājums situācijās, kad iestājušies neparedzēti apstākļi un uzņēmuma resursu darbību nepieciešams atjaunot maksimāli īsā laika periodā. Jebkurš risinājums tiek individuāli pielāgots mainīgām un specifiskām klientu biznesa prasībām. DEAC sertificēti eksperti nodrošina augsta līmeņa konsultācijas un sniedz nepieciešamo kompetenci pakalpojumu nepieciešamo pielāgošanai finanšu nozarei. 





expand_more
   

Sazinieties ar mums, lai uzzinātu vairāk!








Atpakaļ



Pieteikties mūsu jaunumiem DEAC Pieteikties jaunumiem

Iegūstiet noderīgu IT informāciju un mūsu jaunumus, pierakstoties šeit!

Biznesa IT risinājumi DEAC Ātrs klientu atbalsts

Ātrs DEAC atbalsts Jums ērtākajā laikā un veidā 24/7.

Biznesa IT risinājumi DEAC Pieredzējuši IT eksperti

Profesionāls un operatīvs IT atbalsts 24/7.

Biznesa IT risinājumi DEAC Augsta pieejamība datiem

Procesu nepārtrauktība līdz pat 99,995% ar atrunātām pakalpojumu sniegšanas garantijām.

deac-partners-logo