... Jaunumi ... Blogs ...

Jaunākās paaudzes Dell EMC PowerEdge serveri ir klāt

Jaunākās paaudzes Dell EMC PowerEdge serveri ir klāt
DEAC | 03.11.2017

Šī gada jūlijā Dell izlaida apgrozībā 14. paaudzes Dell EMC PowerEdge serverus, kuri jau pieejami DEAC datu centros. Katrs serveris ir aprīkots ar jaunākajiem Intel Xeon procesoriem (CPU), kas nodrošina par 27% ātrāku apstrādi un par 50% palielina atmiņas joslas caurlaidību (memory bandwidth) salīdzinājumā ar iepriekšējo paaudzi.


Jau tagad ir iespēja nomāt Dell PowerEdge jaunākās iekārtas DEAC datu centros Rīgā, Frankfurtē, Stokholmā, Amsterdamā vai Londonā un tādējādi palielināt uzņēmuma procesu produktivitāti un iekšējo IT sistēmu veiktspēju. Pastāvīgi adaptējoties pieaugošām biznesa prasībām, tika radīti Dell 14. paaudzes PowerEdge serveri. Izvēloties jaunākās iekārtas serveru virtualizācijai vai izdalīto serveru nomai, Jūsu uzņēmums ne tikai iegūs ātrāku datu un programmatūru apstrādi un augstāku atmiņas caurlaidību, bet arī saņems tādus ieguvumus, kā, piemēram:

  • Pēdējās paaudzes Intel Xeon SP procesori lielu datu apjomu apstrādei un serveru virtualizācijas nodrošināšanai.
  • Jaunākā pārvaldības sistēma Dell EMC iDRAC9 automatizētai iekārtu produktivitātei un biznesa nepārtrauktības nodrošināšanai.
  • Modernākie RAID kontrolieri ātrākai datu apstrādei (8GB cache).
  • Lielāks NVMe disku blīvums aplikāciju darbības optimizācijai.
  • Uzlabota tīkla caurlaidība 25 Gbit/s Ethernet lielākām mērogojamības iespējām.
  • Pateicoties QuickSync 2 tehnoloģijai un OpenManage Mobile, ierīkošana notiek par 14 soļiem jeb 26% ātrāk.
Dell EMC PowerEdge serveri DEAC

Uzņēmumiem, kas izmanto ERP un CRM sistēmas, apjomīgas datu bāzes, kā arī e-komercijas uzņēmumiem biznesa pieejamības un nepārtrauktības nodrošināšana ir kritiska biznesa procesa sastāvdaļa. Šajā gadījumā Dell R940 serveris būs ideāli piemērots, lai nodrošinātu nepieciešamo virtualizācijas jaudu apjomīgām datu bāzēm. Savukārt Dell R740 serveris sniegs optimālu platformu virtuālo darbvirsmu infrastruktūras VDI izvietošanai. Dell R740 serveris ar NVIDIA GPU kartēm atbalsta par 50% vairāk VDI lietotājus nekā Dell PowerEdge R730 serveris. Pateicoties lokālai SAS SSD tehnoloģijai, secīga datu nolasīšanas caurlaidspēja datu bāzēm ir 9.7 reizes ātrāka nekā R730.

Efektīvai un drošai informācijas glabāšanai un programmatūrām iesakām apsvērt privātā mākoņa izveides iespējas vai serveru nomu uz Dell PowerEdge jauno iekārtu bāzes DEAC datu centros. Ik gadu pieaugot apstrādājamās informācijas apjomam, DEAC pielāgo savus risinājumus kvalitatīvai klientu apkalpošanai un to prasību apmierināšanai. Pagājušajā gadā vien tika radīti vairāki miljardi terabaitu informācijas, un vairāki miljonu jaunu ierīču pieslēdzās internetam.

Tā kā IT resursi prasa no uzņēmējiem ievērojamus laika un naudas ieguldījumus, tad modernākie risinājumi drošā datu centrā palīdzēs optimizēt biznesu gudri, izmantojot serveru nomu vai serveru virtualizācijas iespējas. Izvēloties Jūsu biznesam piemērotāko mākoņpakalpojumu vai serveru nomas risinājumu, sevišķu uzmanību pievērsiet iekārtu kvalitātes un tehniskajiem parametriem. Tomēr vēl svarīgāk mūsdienās ir izvēlēties uzticamu partneri, kurš izstrādās un realizēs pielāgotus risinājumus tieši Jūsu biznesa vajadzībām. Nodrošiniet sava biznesa konkurētspēju atbilstoši ne tikai šodienas, bet arī rītdienas prasībām!



Atpakaļ



Pieteikties mūsu jaunumiem DEAC Pieteikties jaunumiem

Iegūstiet noderīgu IT informāciju un mūsu jaunumus, pierakstoties šeit!

Biznesa IT risinājumi DEAC Ātrs klientu atbalsts

Ātrs DEAC atbalsts Jums ērtākajā laikā un veidā 24/7.

Biznesa IT risinājumi DEAC Pieredzējuši IT eksperti

Profesionāls un operatīvs IT atbalsts 24/7.

Biznesa IT risinājumi DEAC Augsta pieejamība datiem

Procesu nepārtrauktība līdz pat 99,995% ar atrunātām pakalpojumu sniegšanas garantijām.

deac-partners-logo